My Movie Blog

ahogy én látom a filmeket...

Friss topikok

Linkblog

Archívum

Your Highness

2010.12.13. 00:37 MyMovie Timi

Abból szerintem rossz nem sülhet ki ha egy filmben szerepeltetjük Natalie Portmant, James Francot, Danny McBride-ot és Zooey Deschanelt és ha még ezt tetőzzük azzal, hogy a film készítői megegyeznek az Ananász Expressz készítőivel, hát biztos vagyok, hogy "szem nem marad szárazon". Mondanom se kell, hogy mennyire nagyon várom már ezt a filmet. Akinek bejött az Ananász Expressz (mint például nekem), az biztos ezt a filmet is szeretni fogja. Szóval karikázza be mindenki az április 8-at a naptárában amikor is az amerikai premierre kerül sor (remélem ezt nemsokára követi majd a magyar is, márha követi egyáltalán)

A történetről annyit, hogy a gonosz varázsló elrabolja a herceg szűz menyasszonyát. A herceg és és nem annyira daliás testvére a szép szűz megmentésére indulnak, karöltve a félnótás Courtney-val és Isabellel.

Ajánlom mindenki figyelmébe tehát (jelen pillanatban még csak) a trailert, remek beszólásokal megtűzdelve.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://mymovie.blog.hu/api/trackback/id/tr222512153

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása